Продавець «Смак Меду» Інтернет-магазин бджільництва розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
545 відгуків
«Смак Меду» Інтернет-магазин бджільництва
Контакти
«Смак Меду» Інтернет-магазин бджільництваШепель Дмитро Олександрович
вул.Вокзальна, 5С Поштовий індекс 53802, Апостолово, Україна
+380 (96) 874-63-23
Kyivstar
+380 (66) 480-90-94
Vodafone
+380 (63) 422-26-47
Lifecell (Viber)
впередназад
Ручний прес для виштовхування перги із стільника-пазла, фото 2Ручний прес для виштовхування перги із стільника-пазла, фото 3Ручний прес для виштовхування перги із стільника-пазла, фото 4Ручний прес для виштовхування перги із стільника-пазла, фото 5Ручний прес для виштовхування перги із стільника-пазла, фото 6Ручний прес для виштовхування перги із стільника-пазла, фото 7

Ручний прес для виштовхування перги із стільника-пазла

2 508 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: 0803
Ручний прес для виштовхування перги із стільника-пазла
Ручний прес для виштовхування перги із стільника-пазлаНемає в наявності
2 508 ₴
+380 (96) 874-63-23
Kyivstar
  • +380 (66) 480-90-94
    Vodafone
  • +380 (63) 422-26-47
    Lifecell (Viber)
+380 (96) 874-63-23
Kyivstar
  • +380 (66) 480-90-94
    Vodafone
  • +380 (63) 422-26-47
    Lifecell (Viber)
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Ручний прес для виштовхування перги із сота-пазла

Процес виготовлення перги з використанням ручного преса є невід'ємним етапом у виробництві цінного продукту бджільництва.

Технічні характеристики ручного пресу:

  • Тип пристрою: Ручний прес
  • Габарити: 200х250х300 мм
  • Маса: 4 кг
  • Матеріал: Високоякісні матеріали для довговічності

Робота ручного пресу:

Ручний прес призначений для виштовхування свіжозібраної бджолиної обніжжя із сота-пазла. На відміну від вібростолу, який використовує вібрації для рівномірного розподілу обніжжя, ручний прес дозволяє здійснювати цей процес вручну.

Процес виштовхування:

  1. Підготовка сота-пазла: Сото-пазли, що містять бджолине обніжжя, розміщуються в ручному пресі.
  2. Ручний тиск: За допомогою ручного механізму здійснюється рівномірний та контрольований тиск на сота-пазли, що дозволяє виштовхувати обніжжя.

Достигання у вулику:

Вилучення перги:

По закінченні необхідного часу, сото-пазли витягуються з вулика. Кожен сото-пазл, звільнений від гранул перги з використанням ручного преса, готовий до використання.

Таким чином, поєднання ручного преса, сото-пазлів та природних процесів у вулику забезпечує високоякісне виробництво перги з унікальними смаковими та корисними характеристиками, надаючи альтернативу методам, що базуються на вібраціях.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 2 508 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner