Продавець «Смак Меду» Інтернет-магазин бджільництва розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
373 відгуків
«Смак Меду» Інтернет-магазин бджільництва
Контакти
«Смак Меду» Інтернет-магазин бджільництваШепель Дмитро Олександрович
ул. Вокзальная, 5С Почтовый индекс 53802, Апостолово, Україна
+380 (96) 874-63-23
Kyivstar
+380 (66) 480-90-94
Vodafone
+380 (63) 422-26-47
Lifecell (Viber)
Вібростол пасічний для виготовлення перги, фото 2Вібростол пасічний для виготовлення перги, фото 3Вібростол пасічний для виготовлення перги, фото 4Вібростол пасічний для виготовлення перги, фото 5

Вібростол пасічний для виготовлення перги

5 352,60 

  • Готово до відправки
  • Код: 0804
Вібростол пасічний для виготовлення перги
Вібростол пасічний для виготовлення пергиГотово до відправки
5 352,60 
+380 (96) 874-63-23
Kyivstar
  • +380 (66) 480-90-94
    Vodafone
  • +380 (63) 422-26-47
    Lifecell (Viber)
+380 (96) 874-63-23
Kyivstar
  • +380 (66) 480-90-94
    Vodafone
  • +380 (63) 422-26-47
    Lifecell (Viber)
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Процес Виготовлення Перги з Використанням Вібростолу та Сото-Пазлов

Вібростол пасічний для виготовлення перги є важливим етапом у виробництві цього цінного продукту бджільництва.

Технічні характеристики Вібростолу:

  • Амплітуда вібрації: 1-2 мм
  • Габарити: 490x350x160
  • Робоча напруга: 220 В
  • Маса: 6 кг

Робота Вібростола:

Вібростол використовується для трясіння свіжозібраної бджолиної обніжжя. При впливі вібрацій обніжка рівномірно розподіляється по сото-пазлам — пластикових форм сот, створених спеціально для цієї мети.

Формування Сото-Пазлов:

Сото-пазли являють собою комірки з штучних стільників, в які забиватиметься бджолине обніжжя. Ця пластикова форма забезпечує рівномірний розподіл пилку по осередках.

Забивання Обніжжя:

Під впливом вібрацій обніжжя рівномірно заповнює сото-пазли. Після цього сото-пазли обмазуються зверху медом для додаткового захисту і збереження перги. 17 днів для дозрівання перги, ферментації та обробки медом бджолами.

Вилучення Перги:

Після часу, сото-пазли витягуються з вулика. Кожен сото-пазл ручним виштовхувачем звільняється від гранул перги, готової до використання.

Таким чином, поєднання вібростолу, сото-пазлів та природних процесів у вулику забезпечує високоякісне виробництво перги з унікальними смаковими та корисними характеристиками.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 5 352,60 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner