354 ₴
Очищена перга з карпатських гір
Перга - це продукт, що утворюється у вулику бджіл в процесі збору, транспортування та консервації квіткового пилку (бджолиного обніжжя) бджолами. Складний біохімічний процес первинної переробки квіткового пилку відбувається в стерильних умовах бджолиного гнізда в чарунках воскових щільників з використанням специфічних ферментів бджолиної природи та дії корисних мікроорганізмів. При цьому в перзі формується потужний біологічно активний комплекс, збільшується кількість вітамінів ( групи Е,В ) ферментів та органічних кислот ( зокрема молочної та янтарної).
Застосування : перга використовується у випадку захворювань :
Спосіб вживання: приймають пергу повільно, розчиняючи чайну ложечку (3-4г) препарату в ротовій порожнині 1-3 рази на день в день за 10-15хвилин до прийому їжі. Здебільшого, курс виживання продовжується до 3 тижнів. Повторні курси проводять після 1-2 тижневої перерви.
З профілактичною метою препарат приймають один раз на день. Дітям до 12 років дозу слід зменшити в два рази. Допускається регулярне вживання перги, особливого людям старшого віку, за умови зменшення денної дози до 5-10гр.
Умови зберігання : зберігають пергу в сухому, темному прохолодному місці при температурі 2-8С
Виробник: Продукція торгової марки "Мед Карпат"
Країна: Україна
Користувацькі характеристики | |
---|---|
Тип продукту Рудощі | Перга |